Websitet anvender cookies. Læs mere... 
 

Betingelser for brug af "Antikviteter på Fyn" 

En service
AntikpaaFyn.dk er oprettet som en service, der skal gøre det lettere for antikvitetsinteresserede at finde de fynske antikvitetshandlere.

Informationer på AntikpaaFyn.dk
AntikpaaFyn.dk bestræber sig på, at give nøjagtige og pålidelige informationer om de fynske antikvitetsbutikker. Oplysninger er dels baseret på informationer som AntikpaaFyn.dk selv indsamler men også fra data indtastet fra de forskellige antikvitetsbutikker.

Brug af AntikpaaFyn.dk er på eget ansvar
AntikpaaFyn.dk tager derfor forbehold for fejl og mangler og kan på ingen måde holdes ansvarlig for eventuelle konsekvenser af disse. Valg der foretages i forbindelse med køb og salg mv., på baggrund af informationer fra AntikpaaFyn.dk er på eget ansvar.

Optagelse
Fynske antikvitetsbutikker og antikvitetshandlere optages gratis.

Registrering på AntikpaaFyn.dk
Ved registrering på AntikpaaFyn.dk accepterer man, at AntikpaaFyn.dk fremsender nyhedsbreve og andre informationer vedrørende AntikpaaFyn.dk samt tilbud og relevante informationer vedrørende antikviteter via e-mail. Hvis man på et tidspunkt ikke længere ønsker at gøre brug af denne service, kan den afmeldes.

Beskyttelse af personlige data
AntikpaaFyn.dk videregiver ikke dine personlige data til eventuel tredjepart uden din tilladelse. Registrering og behandling af personlige data kan være nødvendige bl.a. til at identificere dig korrekt, levere tjenester og ydelser til dig på korrekt vis og besvare dine forespørgsler eller kontakte dig. AntikpaaFyn.dk vil kun videregive personlige data, hvis det bliver pålagt af lovgivningen eller efter krav fra en retslig myndighed.

Misbrug af AntikpaaFyn.dk
AntikpaaFyn.dk forbeholder sig ret til at slette en bruger eller antikvitetshandler, som ikke overholder nærværende regler eller på anden måde skader eller misbruger AntikpaaFyn.dk

Force majeure
AntikpaaFyn.dk er ikke ansvarlig for overholdelse af forpligtigelser, som AntikpaaFyn.dk ikke er herre over.